Inschrijven

In 2017 beginnen er nieuwe cursussen, voor beginners en gevorderden. Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor een cursus naar keuze. Het maximale aantal per groep is 12 mensen en het minimum 6.

 

Beginnerscursus

Voor €125,- (inclusief BTW) krijg je 10 lessen in improvisatie (dat is dus maar €12,50 per les!). In deze cursus krijg je beginselen van improvisatie aangeleerd. De nieuwe cursus begint in september 2017, meer over deze cursus is hier te lezen.

 

Proefles: 21 september van 20.00 tot 21.45
Lessen: 10 tot 15 (afhankelijk van de voorkeur van de groep)
Waar: Brinkpoortstraat 7, Deventer (Deventer Leerschool)

 

Gevorderdencursus

Cursisten die de beginnerscursus hebben afgerond of al ervaring hebben met improvisatie kunnen deelnemen aan de gevorderdencursus. Er zijn twee mogelijkheden; een cursus waarin je je verdiept in korte improvisaties (gevorderden 1) of waarin je je verdiept in langere improvisaties (gevorderden 2).  Bij gevorderden 1 komt theatersport aan bod en wordt er toe gewerkt naar een theatersportvoorstelling tegen Andere Koek. Ook is er te kiezen voor een cursus lange impro waarin er werkt wordt naar langere voorstellingen, aan de hand van inspiratie zoals ‘De Vloer op’ van HUMAN, Nachtgasten en meer. Meer over deze cursussen is hier te lezen. Voor €187,50,- (inclusief BTW) krijg je 15 lessen in improvisatie (dat is dus maar €12,50 per les!).

Tijdens de proefles kiezen de spelers welke gevorderdencursus zij willen volgen.

 

Lessen: starten in september
Proefles: 21 september van 20.00 tot 21.45.
Waar: Brinkpoortstraat 7, Deventer (Deventer Leerschool)

 

Trainingsgroep

Nieuw dit jaar is de trainingsgroep, deze groep bestaat uit cursisten die elke cursus al eens gevolgd hebben en hun talent hebben bewezen. Deze trainingsgroep richt zich op het opdoen van ervaring, verzorgen van optredens en het excelleren binnen de improkunst. Voor deze trainingsgroep kan enkel een selecte groep deelnemers zich inschrijven. Interesse in deze groep? Neem contact op met Adinda Biekmann.

 

Lessen:  starten in september

 

 

Ben je nog niet overtuigd, doe dan mee met de proeflessen.  Tijdens deze proeflessen vertel ik over de cursus, is er kans om cursisten die eerder mee hebben gedaan te spreken en kun je met een aantal oefeningen mee doen. Heb je de proeflessen gemist; stuur dan een e-mail naar adinda@jatheater.nl of gebruik het contactformulier, het is namelijk altijd mogelijk een proefles mee te doen met een al reeds gestarte groep.

 

 

Inschrijven

 

(Spam) Controle