Investeer in je toekomst

Nynke je bent professioneel bankrover, maar niemand in deze tijd heeft er last van. Jij hebt namelijk je erfenis geïnvesteerd in een tijdmachine. Hiermee reis jij af naar de toekomst om daar geld te stelen.. Plus, jij investeert het geld in aandelen. De aandelen die je koopt, koop je bij de bank waarvan je gestolen hebt, zo is het geld dus in feite weer terug bij de bank waar je later van steelt. Je reist nu weer naar de toekomst om een bank te beroven.

Kevin, jij bent bankier en hebt door wat Nynke aan het doen is. Je bent ontzettend onder de indruk van haar. Je wil graag bij haar in de leer, dat je daarvoor mee zal moeten naar haar tijd zal je op de koop toenemen.


Make a wish

Rianne, jij bent jonge moeder en ongeneeslijk ziek. De Make A Wish foundation heeft jouw laatste wens in vervulling gebracht. Je wil graag weten hoe je dochter opgroeit en om haar nog een laatste keer een knuffel te geven. Je mag een uur in de toekomst over 20 jaar zijn en daarna moet je terug. Adinda jij bent de dochter van Rianne.


Hekserij

Patrick, jij wilde terug de tijd in reizen om een echt piratenschip te zien. Maar je hebt je vergist in de locatie waar je terecht zou komen. Je bent per ongeluk in het zinkende piratenschip van kapitein Woeste Wouter terecht gekomen. Omdat jij kan zwemmen heb je hem en jezelf in veiligheid gebracht en naar een onbewoond eiland gebracht. Wouter jij hebt gezien dat Patrick vanuit het niets verscheen, toen verloor jij het bewust zijn en nu bevinden jullie je op het eiland waar jij net een grote schat hebt verstopt. Dit kan niet anders dan hekserij zijn. Aan de ene kant wil je antwoorden, aan de andere kant ben je ook doodsbang voor deze man.


De vloek van de genen

Amanda, er rust een vloek over jouw familie; niemand wordt ouder dan 45 en iedereen sterft aan dezelfde kwaal; hartfalen. Jij bent nu 45. Het verhaal gaat dat Gosse het laatste familielid is dat ouder dan 45 is geworden en dat hij de vloek in werking heeft gezet. Nu tijdreizen mogelijk is, heb jij besloten om terug het verleden in te gaan om uit te zoeken hoe de vloek gekomen is.


Slave to the Future

Julia, jij wilde afreizen naar het jaar 2345, maar daar aangekomen, lijkt er toch iets mis te zijn gegaan. Je bent aangekomen in het jaar 1545 en je bevindt je op een slavenschip. Paul, jij bent slavenhandelaar en er bevindt zich ineens een witte vrouw op jouw schip.


Time Bandit

Arjen, de mannen in jouw familie kunnen tijdreizen. Dit goed bewaarde geheim wordt door elke man in jouw familie anders gebruikt. Jij gebruikt het al jaren om naar het jaar 2345 te gaan en bij uitvinder Christian op bezoek te gaan. Deze briljante uitvinder is vooruitstrevend in zijn tijd en jullie zijn ‘bevriend’ geraakt. Wat Christian niet weet is dat jij al jaren zijn uitvindingen afkijkt en dan in je eigen tijd doet alsof jij ze bedacht hebt. Christian sinds een tijdje heb jij door dat elke keer wanneer jij een nieuwe uitvinding doet, dit nieuw in jouw tijd is. Maar wanneer Arjen langs komt en weer vertrekt, lijkt je omgeving het opeens doodgewoon te vinden wat jij hebt uitgevonden. Je wil je vriend hier bij een volgend bezoek eens naar vragen.


Mixed Dimensions

tijd dimensie

Het is het jaar 2345, tijdreizen en reizen naar andere dimensies kan nu al een tijdje. Kevin, jij was op reis naar een andere dimensie. Maar daar aangekomen heb je het gevoel dat er iets is mis is gegaan. Dit  omdat alles exact hetzelfde lijkt als jouw ’thuisdimensie’. Je rondt je werkdag af en ging naar huis. Maar thuis aangekomen blijk jij al thuis te zijn, althans de jij die in dit universum hoort. En in dit universum ben jij geen man, maar een vrouw. Esther, jij speelt de Kevin in dit universum. Hier heet je Kevelina.Oma

Jullie zijn drie kleinkinderen van oma Nettie van Puffelen. De liefste oma die jullie je maar kunnen voorstellen. Helaas heeft oma Nettie vooral met jullie een goede band, de rest van de familie is met haar gebroken. Jullie kunnen dat niet voorstellen want oma van Puffelen verwent jullie altijd graag.
Lees verder “Oma”