Moeders

Jullie zijn een lesbisch stel en hebben een zoon. Er is een uitvoering op school van je zoon. Jullie zoon wil echter maar een van de moeders mee naar die uitvoering. Hij is bang dat een lesbisch stel niet past in de visie van de school en hij is bang om gepest te worden. 


Grandmaster flash the message

Het is 2050. Preppers hebben zich op van alles voorbereid maar niet op de Japanse duizendknoop, toch is het zo dat alles overwoekerd is met deze plant. Zelf roundup kan deze plant niet meer kapot maken. Gebouwen zijn er niet meer. Alles is bedekt met deze plant. De maatschappij is ontwricht groepen mensen begonnen elkaar naar het leven te staan. Jullie zijn dieper de Japanse duizendknoop jungle ingegaan. Hebben een hut gemaakt van de plant en eten de plant om te overleven. Jullie staan nu voor de keus hier blijven of toch op zoek gaan naar andere vriendelijke mensen.


Bruidsjurk met moeder en stiefmoeder

Voor een aanstaande bruiloft gaat de bruid ter voorbereiding naar een zaak waar je bruidskleding koopt. Ze vraagt haar moeder om mee te gaan. De moeder doet dat heel graag.

Moeder en vader van de bruid zijn enkele jaren geleden gescheiden. Vader is inmiddels getrouwd met een andere vrouw. De bruid heeft ook een goede relatie met deze vrouw. Zij vraagt dus ook de ‘stiefmoeder’ mee te gaan naar de winkel om te helpen bij de keuze van de bruidsjurk. Zij gaat ook graag mee.