Skileraar

Jules, jij bent een geliefde skileraar. Al jaren straal je op de piste, je leerlingen adoreren je en dat gaat ook regelmatig door tot in de late uurtjes met één van je leerlingen

Robin, vorig jaar liet jij je ook meevoeren door de charmes van Jules en je bent dit jaar terug met hoge verwachtingen en hebt er voor gezorgd dat je ook dit jaar weer in de klas van Jules zit, maar die lijkt zich jou bijna niet te herinneren.

Het is midden in de week als Jules na de après-ski uitglijdt op de besneeuwde trap en de enkel zwaar verstuikt. De hele klas heeft geholpen om Jules naar zijn/haar kamer te dragen en iedereen is vertrokken. Alleen Robin blijft nog wat langer om voor Jules te zorgen


Grab ‘m by the pussy.

Persoon 1, jij bent een bekende lifestyle blogger, voedingsdeskundige en influencer. Jouw doelgroep is mannen, jij inspireert hen met je motto ‘Pak waar je recht op hebt’. In jouw programma hoort jouw doelgroep over hoe je vrouwen kan versieren en dat je hier soms wat op moet aandringen. Dat het beste dieet bestaat uit 80% vlees en dat je altijd moet laten zien dat jij de sterkste man in de kamer bent.

Persoon 2, jij hebt de levenslessen van Persoon 1 jarenlang gevolgd en sindsdien is jouw leven succesvol en ben je gelukkig. Nog gelukkiger was je toen jij een meet en greet won met je grote held. Op weg naar deze ontmoeting toe lees je echter in een artikel dat Persoon 1 zijn huwelijk kapot is gegaan vanwege een affaire met een andere man.

Jullie ontmoeten elkaar zo dadelijk op een lifestyle congres.