Snufje zout

Jullie zijn partners die in Deventer een klein maar kwalitatief goed restaurant runnen. Na de tijd van Corona willen jullie weer vol gas goed eten verzorgen en een vol restaurant hebben. Jullie hebben een goede shift gedraaid maar helaas zijn er ook drie keer borden terug gestuurd naar de keuken. Te zout, te flauw te pittig. Kok na de kerst heb je waarschijnlijk Corona gehad, maar tot op heden ben je je smaak kwijt. Partner jij snapt niet wat er aan de hand is en waarom er borden terug komen.Ondertussen in Roundtable Hold

Drie spelers

Epic jij bent een astologer
Quickfinger jij bent een vagabond
Avenger jij bent een samurai

Jullie zijn drie characters uit Elden ring, een open wereld rpg. In het spel is een multiplayer optie. Jullie gamers spelen vaak samen. Ze zijn mensen uit verschillende landen, Italië, Nederland en Slovenië. Het lukt jullie gamers echter niet om een boss te verslaan. Net hebben jullie weer verloren van Radagon of the Golden Order. Er werd veel gevloekt en controllers gingen door de kamer (hier hebben jullie natuurlijk geen weet van). In de down time verblijven jullie in de roundtable hold. Daar kunnen jullie bijkomen van weer een death. Daar kunnen jullie bij het kampvuur zitten en bijkomen en kletsen.

 


For old times sake

Jullie zijn drie vrienden vanaf jullie middelbare schooltijd. Jullie waren anders dan de rest van jullie klas, de buitenbeentjes. Vandaar dat jullie elkaar opzochten. Jullie voelden bij elkaar aan dat ieder in het verleden allemaal dingen hadden meegemaakt, dat schiep een band ondanks dat jullie er nooit echt met elkaar over gesproken hebben.  Jullie zijn ouder geworden maar eens per kwartaal boeken jullie ergens in Nederland een huisje. Een weekend om bij te kletsen en even weer verbonden te voelen. Deze weekenden gaan gepaard met veel eten en veel drank. Het is zondag rond 11.00 jullie zijn net wakker. 

Puck, Jackie en Max 


De Looschool

Jullie zijn een leraar en de directeur van de looschool. Jullie hebben een beoordelinggesprek. Adinda de cijfers van jouw leerlingen zijn heel goed, ze zijn bizar goed. Dit was nodig omdat jullie een aantal keer een slechte beoordeling hadden van de inspectie. Maar de cijfers zijn wel zo goed dat dit bij de directeur allerlei vragen bij heeft.De laatste lockdown

Jullie hebben al dertig jaar een relatie. Hebben elkaar in moeilijke tijden gesteund. Tijdens de laatste lockdown worden de ergernissen ook uitvergroot. Hij ruimt nooit iets op en het moet altijd op haar manier gaan. Na weer de volgende aflopende thuiswerk-dag is de maat vol.


De bouw van de Mimik

2 spelers, beide bestuurders
De een heeft tegen beter weten de bouw van de Mimik gesteund. Hij/zij heeft elke keer hard gelobbyd als er weer een zak geld naar toe moest. Waarom? Heel simpel steekpenningen. De ander is er door meerdere wob verzoeken achter deze zaken gekomen. Jullie komen elkaar in de wandelgangen tegen.


Het gaat zoals het gaat

Jullie zijn een arbeidersgezin. De partners zijn al 30 jaar samen. De ouders hebben altijd hard gewerkt. Hoewel de partners vanuit liefde bij elkaar zijn gekomen. Er zijn nog verhalen van dansavonden waarbij tot diep in de nacht duurde. Nu wordt er vooral naast elkaar wordt geleefd. Tenminste die indruk krijg jij zoon of dochter. De kostwinnaar zit in zijn stoel en zegt “ heb jij mijn bril gezien”. De partner staat op en pakt de bril en legt die voor haar partner neer met de woorden “ die kun je toch ook zelf pakken” zoon/dochter jij gaat er wat van zeggen


De glans van goud

Jullie zijn twee topschaatsers op jullie kamer in de Olympische bubbel. Jullie wedstrijd is een dag geleden. Speler a heeft goud gewonnen speler b behaalde de vierde plaats. Vandaag was de prijsuitreiking en jullie zijn net terug.

Speler a. Jouw alleen staande moeder heeft je altijd tot het uiterste gepusht. Het kon altijd beter. Als je onderpresteerde dan kreeg je uitgebreide preken zeker als zij gedronken had. Toch bleef je proberen haar trots te maken. Twee maanden geleden is zij overleden. Je bent wel blij, zeker voor de buitenwereld, maar je blijft in je hoofd maar de puntjes herhalen van de race die beter konden.

Speler b jouw ouders hebben je met al hun liefde die ze in zag hadden ondersteund. Ze volgde jou in je sport droom en zijn altijd super trots geweest. Het is jammer dat ze er niet bij konden zijn. Maar als verrassing hebben ze gezorgd dat een grote bos bloemen op jullie kamer bezorgd werd. Dit voor je inzet en voor het behalen van de vierde plek.