(g)ruis

Jullie zijn al jaren gelukkig samen en vormen een fijn koppel.
Speler één jij bent onderdeel van een zoekteam en je bent net terug vanuit Marokko. Daar is een verschrikkelijke aardbeving geweest. Je hebt veel gezien en meegemaakt. Je hebt mensen onder het puin weggehaald. Een aantal levend maar meer overleden. Een meisje van zes blijft op je netvlies staan. Je kon niets voor haar doen behalve haar terug geven aan haar familie. Nu ben je aan het bijkomen.
Speler twee. Je bent altijd bezorgd als je partner op een missie is. Jij runt dan het huishouden. Je bent blij dat hij/zij weer terug is. Hij/zij zit nu al twee dagen wezenloos voor zich uit te staren op de bank. Je denkt dat het goed is dat hij in beweging komt en stelt voor om het schuurtje op te knappen een klusje wat jullie al twee jaar voor jullie uitschuiven.

Vakantie voorpret

Jullie zijn al jaren een stel en iedereen kent jullie ook als zodanig. Jullie houden enorm van de geborgenheid en zekerheid bij elkaar. En zoals elk jaar, bespreken jullie in april waar jullie zomerreis heen zal gaan. Al jaren lang kiest één van jullie op deze avond de vakantiebestemming. De ander accepteert. Dit heeft veel mooie vakanties opgeleverd. En iedereen is altijd jaloers op ‘jullie tripjes’.

Vanavond is het weer DIE avond. Dit jaar is het jaar van A, met alle voorbereidingen van dien. Jullie zitten samen aan de IJssel te genieten van de eerste ondergaande lentezon. Gaat jullie vakantie er weer zo mooi uit zien?Snufje zout

Jullie zijn partners die in Deventer een klein maar kwalitatief goed restaurant runnen. Na de tijd van Corona willen jullie weer vol gas goed eten verzorgen en een vol restaurant hebben. Jullie hebben een goede shift gedraaid maar helaas zijn er ook drie keer borden terug gestuurd naar de keuken. Te zout, te flauw te pittig. Kok na de kerst heb je waarschijnlijk Corona gehad, maar tot op heden ben je je smaak kwijt. Partner jij snapt niet wat er aan de hand is en waarom er borden terug komen.Ondertussen in Roundtable Hold

Drie spelers

Epic jij bent een astologer
Quickfinger jij bent een vagabond
Avenger jij bent een samurai

Jullie zijn drie characters uit Elden ring, een open wereld rpg. In het spel is een multiplayer optie. Jullie gamers spelen vaak samen. Ze zijn mensen uit verschillende landen, Italië, Nederland en Slovenië. Het lukt jullie gamers echter niet om een boss te verslaan. Net hebben jullie weer verloren van Radagon of the Golden Order. Er werd veel gevloekt en controllers gingen door de kamer (hier hebben jullie natuurlijk geen weet van). In de down time verblijven jullie in de roundtable hold. Daar kunnen jullie bijkomen van weer een death. Daar kunnen jullie bij het kampvuur zitten en bijkomen en kletsen.

 


For old times sake

Jullie zijn drie vrienden vanaf jullie middelbare schooltijd. Jullie waren anders dan de rest van jullie klas, de buitenbeentjes. Vandaar dat jullie elkaar opzochten. Jullie voelden bij elkaar aan dat ieder in het verleden allemaal dingen hadden meegemaakt, dat schiep een band ondanks dat jullie er nooit echt met elkaar over gesproken hebben.  Jullie zijn ouder geworden maar eens per kwartaal boeken jullie ergens in Nederland een huisje. Een weekend om bij te kletsen en even weer verbonden te voelen. Deze weekenden gaan gepaard met veel eten en veel drank. Het is zondag rond 11.00 jullie zijn net wakker. 

Puck, Jackie en Max 


De Looschool

Jullie zijn een leraar en de directeur van de looschool. Jullie hebben een beoordelinggesprek. Adinda de cijfers van jouw leerlingen zijn heel goed, ze zijn bizar goed. Dit was nodig omdat jullie een aantal keer een slechte beoordeling hadden van de inspectie. Maar de cijfers zijn wel zo goed dat dit bij de directeur allerlei vragen bij heeft.De laatste lockdown

Jullie hebben al dertig jaar een relatie. Hebben elkaar in moeilijke tijden gesteund. Tijdens de laatste lockdown worden de ergernissen ook uitvergroot. Hij ruimt nooit iets op en het moet altijd op haar manier gaan. Na weer de volgende aflopende thuiswerk-dag is de maat vol.