De Kraak


Vijf boeven zitten vast in de loods die zij wilden beroven. Is er onkunde in het spel of was de roof van te voren in scène gezet? We speelden dit verhaal tijdens een training op 10 februari 2022.

De kraak

Jullie hadden het helemaal voor elkaar en goed uitgedokterd; het leeghalen van de kluis van de Victoriabank. Deze zou, in afwachting van transport, voor 2 uur in een goed bewaakte Loods in Rotterdam staan. De missie ging gemakkelijk, achteraf te gemakkelijk. De bewakers sloegen wel erg gemakkelijk op de vlucht. Het moment dat Persoon 2 de kluis opende, sloten achter jullie de deuren van de loods.

Hier zitten jullie dan, met het geld en een gesloten loods deur. De kraak blijkt doorgestoken kaart en een val van de politie. Zijn jullie allemaal echte criminelen, is er een ‘snitch’ of agent in jullie midden of hadden jullie gewoon domme pech?

Persoon 1, jij had in deze operatie de leiding en had de taak het team bij elkaar te zoeken.
Persoon 2, het was jouw taak de kluis te openen.
Persoon 3, het was jouw taak het alarm te ontmantelen.
Persoon 4, het was jouw taak de bewakers uit te schakelen.
Persoon 5, het was jouw taak om het team in veiligheid te brengen met de vluchtauto.

Geheimen opvragen

Geheimen opvragen

Wil je de geheimen van dit verhaal toegestuurd krijgen? Vul dan je gegevens in en dan sturen we het jou op. Heb je zelf ook verhalen? Dan zouden we die ook graag van jou krijgen. Alvast bedankt